Binnenkort zul je de klantenkaart van njoy.shopping bij veel handelaars kunnen gebruiken. Maar wat heb je eigenlijk aan die klantenkaart?

Één klantenkaart over heel België

Je kent het wel, je komt in een winkel en ze vragen of je een klantenkaart hebt. Deze heb je niet, en dan duurt het soms wel even om deze kaart aan te vragen, daarom slaan mensen dit vaak af. Dit probleem lossen wij op met de njoy.shopping klantenkaart. Je registreert maar één keer en je ontvangt meteen jouw persoonlijke code. Door het gebruik van onze klantenkaart zal het gemakkelijker zijn om punten te sparen bij alle deelnemende winkels, ook al kom je er voor de eerste keer.

Je weet wat je kan verwachten

Op het dashboard waar je op terecht komt na het inloggen, kun je alle handelaars bekijken en zien welke Joys* je kan opnemen. Soms zijn deze Joys een tijdelijke actie, maar dan staat er duidelijk vermeld wanneer deze actie eindigt. Vaak blijven Joys hetzelfde en kun je dus met een bepaald aantal punten een Joy opnemen. Je weet dus wat je kan verwachten en je kan gemakkelijk punten sparen.

Beloningen als je de eerste keer in een winkel komt

Een deel van de handelaars geeft jou een beloning als je voor de eerste keer punten bij hun scoort met de njoy.shopping klantenkaart. Zo kun je misschien wel een gratis croissantje krijgen bij de bakker, of een gratis stukje vlaai bij de koffie.

Je hoeft geen app te downloaden

Momenteel focust njoy.shopping zich voornamelijk op het web-platform. We willen het gemakkelijk maken voor de mensen met en zonder smartphone. Je kan dus een fysieke kaart aanvragen met jou persoonlijke code. Je kan deze persoonlijke code laten scannen in de winkel, of de QR-code van de winkel scannen via de camera van jouw smartphone.

Het is helemaal gratis

Al deze voordelen en het is helemaal gratis, dat is toch ongelofelijk? Waarom zou je nog twijfelen?

Registreer nu, het duurt maar 1 minuut, en daarna kan je meteen van start gaan met het sparen van punten.


Ben jij een handelaar en wil je ook graag de njoy.shopping klantenkaart gebruiken in jouw winkel? Klik dan hier voor meer informatie!

*Joys: de pleziertjes die je kan opnemen met een bepaald aantal punten.